Születésnap

2022.02.23. 19:11

Örömmel fogadta a köszöntést a 90 éves Laci bácsi

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte Horváth Lászlót a napokban Bíró Szabolcs polgármester. Laci bácsi örömmel fogadta az Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt emléklapot és az ajándékkosarat, amit a faluvezető ajándékba vitt neki.

R. G.

Horváth László 1932-ben Hajdúnánáson született egy erdélyi gyökerekkel bíró család gyermekeként, 1945-ben költözött Felsőnánára, 1956-ban kötött házasságot Balogh Irénnel, akivel immáron 66 éve élnek együtt. 

Három gyermekük született, László 1957-ben, Zoltán 1960-ban, Tibor 1964-ben látta meg a napvilágot. Öt unokája és egy dédunokája van, akikre rendkívül büszke. Korábban a Dózsa és a Rákóczi utcában is lakott, mostani házukba, a Béke utcába 1975-ben költöztek. Laci bácsi 1976-os leszázalékolásáig nehézgépkezelőként dolgozott. Nagy szerelmese a labdarúgásnak, szeretett futballozni. 

Ma már sajnos az egészségi állapota nem engedi, annak is örül, ha sétálni tud egy kicsit. A jó futballmeccseket persze ki nem hagyná a televízióban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában