Ünnep

2022.02.02. 19:00

Tizenöt éves lett a Csámpai Country Road Club

Megalakulásának tizenötödik évfordulóját ünnepelte a Csámpai Country Road Club, ennek alkalmából a napokban nagyszabású születésnapi rendezvényt tartottak a Csengey Dénes Kulturális Központban, ahova táncos barátaikat is meghívták az ország minden részéből - adta hírül a TelePaks.

Gazsó Rita

Megalakulásának tizenötödik évfordulóját ünnepelte a Csámpai Country Road Club. Fotó: Telepaks

A klub 15 évvel ezelőtt lovas sportot kedvelő és művelő baráti körből alakult, felvették a kapcsolatot az akkor működő tánccsoportokkal és a világháló is segítséget nyújtott a tánctanulásnál, ami hasonlóképpen működik ma is. 

– Hogyha egy country tánccsoport szeretne a fősodorban maradni, figyel a többiekre, akikkel online ki tudják cserélni a koreográfiákat – mondta Vida Tünde, a tánccsoport alapítója, aki a jubileumi esttel kapcsolatban hozzátette, nagyon jó volt ennyi ismerőssel személyesen találkozni. Az est folyamán a közös örömtánc mellett koreográfiákat is tanultak, a születésnapot pedig egy hatalmas, százszeletes tortával ünnepelte az együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában