Szabályok szerint

2022.03.09. 18:10

Feloldották a látogatási tilalmat a kórházban

A Tolna Megyei Balassa János Kórház lapunknak küldött közleményében arról tájékoztat, hogy az intézményben feloldották a látogatási tilalmat.

TEOL

Tolna Megyei Balassa János Megyei. Beküldött kép

A Nemzeti Népegészségügyi Központnak a látogatási tilalmat feloldó rendelkezése, valamint az országos tiszti főorvos ezt kiegészítő, március 7-ei határozata értelmében, ismét lehet látogatni a COVID-fertőzéssel nem érintett osztályokon – olvasható a megyei kórház közösségi oldalán.

A látogatási rend a kórház házirendjének, valamint a fenti rendelkezéseknek megfelelő szabályok szerint érvényes. A látogatási idő a fekvőbeteg osztályokon általában naponta 15:00-től 18:00 óráig, a Szülészet-nőgyógyászati osztályon 16:30-tól 17:30-ig, míg a NEM COVID-Intenzív osztályon 15:00-től 16:00 óráig tart. Belépés a látogatási idő végét megelőző 30 percig lehetséges. A látogatóknak az intézmény területét 18:00 óráig el kell hagyniuk!

A betegek, a hozzátartozók és a kórházi dolgozók további védelme érdekében a kórházba látogatásra, vagy betegellátásra érkezés során az intézmény honlapján közzétett, ide kattintva olvasható rendelkezések irányadóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában