Nőnapi Kavalkád

2022.03.04. 18:30

Nagyszabású programsorozattal ünneplik a nőket Szekszárdon

A szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központ "Nőnapi Kavalkád" címmel tart több helyszínen nagyszabású rendezvénysorozatot szombaton, a Nemzetközi Nőnap alkalmából.

Brunner Mónika

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A kulturális intézmény közleményében ismerteti, hogy az eseményt 2017 óta rendezik meg. A program most, a pandémia okozta több évnyi kihagyás után tér vissza, egész szombaton nyitva áll a ház. Legfőbb célközönségük a hölgyek, de természetesen az urakat is nagy szeretettel várják. Biztosak abban, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb programot, programokat. 

A Csajos cuccok vására, a termékbemutatók, a szépségtanácsadás a Márványteremben szombat reggel kilenc órakor veszi kezdetét, majd fél tíztől az egészségügyi állapotfelmérés, tanácsadás, konzultáció. A Színházteremben "Mozdulj rá" címmel aktivitások és mozgáspercek a testi lelki egészségért, a Sakk teremben délelőtt tíztől Kreatív színházi együttlét, azaz "Nők a koronavírus idején" esemény várja az érdeklődőket. 

Az Agóra moziban a lányok és hölgyek számára ingyenesen vetítik a Családi és csajos filmeket, a mozielőadások ingyenesek (a vetítések pontos menetrendje IDE kattintva böngészhető). A Márványteremben délelőtt fél tizenegytől Lélektani előadások, este hattól pedig Példaképek talk-show – Nőkről nőknek veszi kezdetét. Este kilenc órától a Placc – Ifjúsági Közösségi Téren indul a Ladies Night Retro Party, Dj Dominique sztárvendéggel. A bulit kifejezetten ajánlják a szórakozni vágyó idősebbeknek, akik párjukkal, vagy baráti társaságukkal nehezebben találnak Szekszárdon szórakozási lehetőséget. Ezennel átadják a "placcot" nekik, ahol retró slágerekre izzik majd a táncparkett a talpak alatt. Belépés tizennyolc éves kortól.

A programokon a részvétel a Ladies Night Retro Party kivételével díjtalan. A rendezvény társszervezője a Mentálhigiénés Műhely. 

A Babits Mihály Kulturális Központ felhívja a figyelmet, hogy március nyolcadikán, a Nemzetközi Nőnapon Rendezvénytermükben este hat órától tartják az Alul semmi: Mit profitálhatunk a nehéz helyzetekből? című előadást. A nőnapi beszélgetés vendége Jakupcsek Gabriella, akinek nemrég jelent meg legújabb könyve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában