Közgyűlés

2022.04.10. 09:30

Színházba is eljutottak a szedresi nyugdíjasok

Megtartotta éves közgyűlését a Szedresi Nyugdíjas Érdekszövetség, tájékoztatta a Tolnai Népújságot Dombi Józsefné elnök, aki beszámolójában sikeresnek értékelte az elmúlt évet.

TN

Horváth István országgyűlési képviselő is köszöntötte a szedresi nyugdíjasokat (Beküldött kép)

Elmondta többek között, hogy minden tervezett programjukat megtartották, így a buszos kirándulást a Tamási Gyógyfürdőbe, a nyugdíjasok világnapját, a születésnaposok köszöntését, a kedvezményes áruvásárlást és ajándékozást karácsonyra. A vonzó programoknak is köszönhető, hogy 144-re nőtt a tagság létszáma.
 
A takarékos gazdálkodás és az elnyert pályázatok további színes programokra, például színházlátogatásra adnak lehetőséget. 
Kőszegi János, a pénzügyi bizottság elnöke és Farkasfalvi Zoltánné, a pénzügyi ellenőrző bizottság vezetője a gazdálkodást sikeresnek mondta és rendben találta. 

Az elnök köszönetet mondott még a hivatalok, vállalkozók és magánszemélyek támogatásáért és a vezetőségi tagok fáradhatatlan és lelkes munkájáért. Ezt követően Kovács János, Szedres polgármestere és Horváth István országgyűlési képviselő ünnepi beszéddel és virággal köszöntötték a hölgyeket.
 
Az I. Béla Gimnázium Szedresi Bezerédj István Általános Iskola tanulói verssel, dallal és citeramuzsikával kedveskedtek a jelenlévőknek. Felkészítő nevelőik Barsi Ágnes, Hajdúné Farkas Dóra és Nemes András. A nap fénypontja Kovács Gergő énekes műsora volt, aki már sokadszorra volt a szedresiek vendége csupán a tapsért és szeretetért. A napot bál zárta, amelyhez a talpalávalót Varga Gyula helyi zenész biztosította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában