Sztárvendégek a színpadon

2022.07.18. 20:00

Összefogás, közösségi élmény a kaposszekcsői falunapon

Elképesztően gazdag programkínálattal és ingyenes szórakozási lehetőségekkel készült fiataloknak és idősebbeknek egyaránt Kaposszekcső Önkormányzata. Badáczy-Csiba Zsuzsanna polgármester megkeresésünkre elmondta, a falunap soha nem látott lelkesedést és összefogást váltott ki a lakosság körében.

Schilli-Bárány Margit

A Csurgó zenekar alaposan megmozgatta a gyerekeket a kaposszekcsői falunapon (Beküldött kép)

– A júniusban lezúdult viharos esőzések után kezdünk helyreállni, ezért is kellett már egy felszabadult, vidám nap a településünkön – mondta a faluvezető. – Minden rosszban van valami jó, hiszen a falubeliek összefogása példaértékű, és soha ennyire nem kovácsolódtak össze a helyiek. A programokat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy minden korosztály megtalálhassa a neki valót. A legkisebbeket ingyenes ugrálóvár és körhinta, a nagyobbakat pedig dodzsem várta.

A faluközpontban mini-, veterán- és versenyautó kiállítás várta az érdeklődőket, majd kora délután az autók felvonultak a településen. A CycleKart futam a nap egyik legnézettebb és legizgalmasabb programja volt: a versenyben tíz autó tizenhárom sofőrrel vett részt, a járművek ugyanis a kijelölt pályaszakaszon három kört tettek meg. A verseny végeztével felléptek a mazsorettek, majd kihirdettük a cyclekart futam nyerteseit.

A Csurgó zenekar fergeteges hangulattal mozgatta meg a gyerekeket, majd Stifter Balázs és Szabó Linda könnyűzenei slágerekből álló műsorával folytatódott a zenei blokk. Ezt követően a tinédzsereknek kedveskedtek egy extrém bringa bemutatóval, ahol a kerékpárosok fantasztikus trükköket mutattak be. A sportos eseményt Cserháti emlékest követte, majd megérkezett Korda György és Balázs Klári, akiket a közönség óriási szeretettel fogadott.

 – A sztárfellépők dalait követően közös szabadtéri vacsorára, egy kis házi hurkára és kolbászra invitáltunk minden jelenlévőt. Örömmel mondhatom, senki sem maradt éhes – tette hozzá Badáczy-Csiba Zsuzsanna. A vacsora után a Kaposszekcsői Fúvósok műsorát hallgathatták meg, majd hajnalig tartó utcabálon rophatták a vendég a Friday zenekar muzsikájára.

Korda György és Balázs Klária műsora nagy sikert aratott (Beküldött kép)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában