Újdonságot is kínáltak

2022.08.25. 15:30

Sikeres volt az Erzsébet tábor Pakson

A hat hét alatt összesen több mint háromszázan vettek részt a Napközi Erzsébet-táborban Pakson, ahol különböző színes programok, foglalkozások és kirándulások várták a gyerekeket – adta hírül a TelePaks. A tábort három éve szervezi a Csengey Dénes Kulturális Központ.

G. R.

A korábbi sikeres programok is jól működtek (Fotó: Molnár Gy.)

– Nagyon sikeres programjaink voltak. Próbáltuk visszacsempészni azokat az elemeket, amelyek az elmúlt években sikeresek voltak, de mivel rengeteg a visszatérő gyermek, ezért újdonságokkal is készültünk – mondta Kiss-Fodor Melinda kulturális szervező. Idén első alkalommal volt a tábor vendége például Habók János bűvész vagy Hrisafis Gábor bohóc-artista, de változtattak a kirándulásokon is: ezúttal jártak Dunaföldváron, Tolnán, Őcsényben, Decsen, és felkeresték a simontornyai várat is. A foglalkozásokon részt vevő gyerekek Erzsébet táboros pólót és kendőt is kaptak. 

– Nagyon jók a vélemények, a többség visszajelezte, hogy jövőre is szeretne jönni a táborba – tudtuk meg a szervezőtől, aki elmondta, 2023-ban is megszervezik a programokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában