Augusztus 20.

2022.08.18. 19:14

Törölték a vihar miatt az esti programokat a Béla király térről Szekszárdon

Fedett, zárt helyen tartják meg Szekszárdon augusztus 20-án a Béla király térre estére meghirdetett programokat.

TEOL

Illusztráció: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

A szervező  Babits Mihály Kulturális Központ közölte, a változtatásról az Országos Meteorológiai Szolgálat, valamint a rendvédelmi szervek tájékoztatása nyomán döntöttek. Mint azt írták,  államalapításunk ünnepén viharos, kárt okozó széllel járó esős időjárás várható. 

Felhívták a figyelmet, hogy emiatt a Béla király térre estére meghirdetett programokat a kulturális  központban rendezik meg. A Vármegyeháza kertjébe tervezett Meseiroda Játszópark elnevezésű program pedig elmarad.

A fentiek értelmében a Bartina Néptánc Egyesület 18:30-ra meghirdetett fellépését már a kulturális központban tartják meg. A Barbária koncertje 20 órakor, a Swing á la Django feat. Toldi Viki műsora 21:30-kor kezdődik, az estet 23 órai kezdettel bál zárja. 

Teljesen elmarad viszont a Magyar bor napja – koccintás, mely este fél nyolckor kezdődött volna. 

A reggelre és délelőttre meghirdetett programokat változatlan helyen és időben tartják meg. Ezekről és a további  augusztus 20-i Tolna megyei programkínálatról ide kattintva olvashat!

Nemrég megírtuk, a zivatarok és felhőszakadások veszélye miatt  augusztus 20-ra Tolna megye területére egy első- és egy másodfokú figyelmeztető jelzést is kiadott az Országos Meteorológiai Szolgálat. A kánikulának az érkező hidegfront azonban már pénteken viharos véget vet. Ezúttal csak reménykedhetünk abban, hogy az előrejelzés téved. Ugyanis az idén is sok Tolna megyei településen szerveznek ünnepi programokat, melyekről ide kattintva tájékozódhat bővebben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában