Kitüntetés

2022.10.24. 12:30

Chlebovics Miklós vehette át idén a Boros Dezső-díjat

Több évtizedes természetjáró, túraverseny szervezői, vizsgabiztosi tevékenysége, továbbá a Bonyhád környéki turistautak tervezésében, a természetjárás fejlesztésében szerzett elévülhetetlen érdemei elismeréseként vehette át Chlebovics Miklós a Boros Dezső-díjat az október 23-ai városi ünnepségen Filóné Ferencz Ibolya polgármestertől.

Vizin Balázs

Filóné Ferencz Ibolya adta át a díjat Chlebovics Miklósnak (A Szerző felvétele)

A kitüntetett azt mondta: személy szerint neki szól az elismerés, mégis úgy tekint rá, hogy a csapatmunkát ismerte el a város vezetése. Nagy megtiszteltetésnek nevezete és köszönettel fogadta a polgármester elismerését. Az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulóján tartott programon Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke mondott ünnepi beszédet, a Perczel Mór Technikum diákjai pedig kiváló műsorral járultak hozzá a rendezvény sikeréhez.

A Vörösmarty Mihály Művelődési Központban zajlott megemlékezést követően fáklyákkal vonultak tovább a résztvevők az '56-os emlékhelyekhez, vagyis az iparos udvarnál lévő, illetve a régi községházánál található emléktáblához, majd az Országzászlóhoz, végül a katolikus temetőben, a bonyhádi hősök nyughelyénél helyezték el a tisztelet mécseseit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában