Összefoglaló

2023.01.02. 19:30

Nem babonás a Teol.hu podcast csatornája

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A nem is olyan régen magunk mögött hagyott 2022-es esztendőben őszén új elemmel bővül a Teol.hu „portfóliója”. A kedvelt képgalériák és saját videók után immár saját gyártású podcast csatornával is rendelkezik hírportálunk. Az elmúlt esztendőben összesen 13 adást rögzítettünk és tettünk elérhetővé hallgatóink számára, vagyis mondhatjuk, hogy nem vagyunk babonásak.

Igyekeztünk vendégeinket minél szélesebb körből választani, így lehetett Szeri Árpád szerkesztő beszélgető partnere alkalmi stúdiónkban állatvédő, régész, mentős, ifjú muzsikus, vállalkozó, mesterszakács és atomerőművi mérnök is. Ezen adások közül a két leghallgatottabb a Kovács-Szabó Áronnal, a trombita ifjú mesterével és a Czikk László halas vállalkozóval készült beszélgetés bizonyult. 

Az új évben is azon leszünk, hogy érdekes témákat dolgozzunk fel egy-egy félórás adás során. Addig is, ide kattintva meghallgathatják az elmúlt esztendő termését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában