Rendkívüli közgyűlés

2023.01.11. 18:59

Támogatási igényről is döntött a paksi testület

Rendeletek és alapító okirat módosítása is szerepelt a paksi képviselő-testület január 11-i rendkívüli ülésének napirendjén - adta hírül a TelePaks.

TEOL

Ülésezik a paksi képviselő-testület (Forrás: TelePaks)

Rendkívüli ülésen tárgyalta Paks város képviselő-testülete az önkormányzat Központi Nukleáris Pénzügyi Alapból származó 2023. évi támogatási igényét és költségtervét. A grémium úgy döntött, hogy a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társuláson (TEIT) keresztül az idei évre közel 109 millió 300 ezer forint támogatási igényt nyújt be.

Szabó Péter polgármester a napirend kapcsán arról tájékoztatott, hogy a város évtizedek óta működési célú támogatásként fogadja be a támogatási összeget. Az ülésen szó volt arról is, hogy a jövőben felül kellene vizsgálni a támogatási összeget és amennyiben lehetséges, módosítani azt.

A rendkívüli ülésről – melyen hosszú idő után ismét részt vehetett Ulbert Sándor, a kettes számú választókerület önkormányzati képviselője - részletes beszámolót a TelePaks oldalán olvashatnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában