Sajtótájékoztató

2023.02.24. 17:00

A gazdasági nehézségek ellenére megtartják a Város Napját Pakson

A szokásos, tavaszi időpontban rendezik meg idén a Város Napját Pakson, amelynek részleteiről a pénteki sajtótájékoztatón beszélt Szabó Péter polgármester és Ruff Ferenc rendezvényszervezési referens.

Gazsó Rita

Szabó Péter, Paks polgármestere a pénteki sajtótájékoztatón. (Fotó: M. Gy.)

A gazdasági nehézségek ellenére Paks idén is megrendezi a Város Napját – jelentette be Szabó Péter a pénteki sajtótájékoztatón. A polgármester emlékeztetett rá, hogy az elmúlt években előfordult, hogy a koronavírus járvány miatt nem májusban, hanem csak szeptemberben sikerült megtartaniuk az eseményt. Ezúttal, mint mondta, a szokásos időpontban, egészen pontosan május 20-án lesz a Város Napja, amelynek helyszíne az elmúlt évekhez hasonlóan az Atom tér és a Csengey Dénes Kulturális Központ környéke lesz.

A városnap idei programjáról elöljáróban annyit lehetett megtudni, hogy a fő fellépő Bye Alex és a Slepp zenekar lesz, akik a polgármester szerint várhatóan nagyon jó hangulatot varázsolnak majd az eseményt záró esti koncerttel. A további részletekről, mint jelezte, folyamatosan tájékoztatják majd a paksiakat.

Paks idén is megrendezi a Város Napját – jelentette be Szabó Péter. (Fotó: M. Gy.)

Szabó Péter felhívta a paksi civil szervezetek, cégek figyelmét, hogy a Város Napjára, mind a felvonulásra, a rendezvényen részvételre, mind pedig a sátorigénylésre már áprilisban regisztráljanak. – Ha részt szeretnének venni az eseményen, gondolkodjanak picit előre, és időben jelentkezzenek, amelyet a polgármesteri hivatalban, Ruff Ferencnél tehetnek meg – jelezte a városvezető.

Ruff Ferenc, Paks külkapcsolati és rendezvényszervezési referense is részt vett a tájékoztatón, akitől megtudtuk, hogy a város honlapjáról már letölthetők azok a jelentkezési lapok, amelyekkel regisztrálni szükséges ahhoz, hogy a város megfelelő módon meg tudja szervezni a rendezvényt. A részvételi szándékot és az eszközigényeket április 8-ig kell Ruff Ferenc email-címére ([email protected]) kell elküldeniük, aki kérdés esetén a 75/500-523-as telefonszámon ad tájékoztatást.

Az idei esemény sztárfellépője Bye Alex és a Slepp zenekar lesz. (Fotó: M. Gy.)

A felvonulásra történő jelentkezési lapot május 8-ig Patkós Attilának kell elküldeni emailben ([email protected]), tőle szükség esetén a 75 830-354-es telefonon kérhetnek tájékoztatást a felvonulással, a táblákkal kapcsolatban. A halászléfőzőversenyen részvételhez szükséges jelentkezési lapot szintén május 8-ig Cselenkó Erikának kell elküldeni a [email protected] címre, akit a főzéssel kapcsolatos kérdéseikkel a 75 830-353-as telefonszámon érhetnek el az érdeklődők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában