Hajnalig ropták

2023.02.15. 18:40

Báloztak a szakályi vadászok Tamásiban

Évzáró vadászbálját tartotta a Szakályi Vadásztársaság szombaton a tamási Dejavu Rendezvénycsarnok báltermében, tájékoztatta lapunkat Törő Péter, a vadásztársaság elnöke.

Brunner Mónika

Őzraguleves, vaddisznópörkölt is szerepelt a menübe (Beküldött kép)

Ismertette, hogy az elnöki köszöntő után felszolgálták a vacsorát a közel száz résztvevőnek. Az ünnepi menü minden fogása nagy sikert aratott, volt őzraguleves, vaddisznópörkölt, vörösboros szarvassült áfonyamártással és krokettal, valamint különböző sült húsok burgonyasalátával. A vacsorát óriási képviselőfánkokkal koronázták meg. Éjfélkor töltött káposztával vigasztalódott, aki megéhezett. 

A hétvégi vadászatok utáni vacsora szakácsainak, Heidt Imréné Etának és Dékány Jánosné Erzsikének virágcsokorral köszönték meg a munkájukat. A hajnalig tartó bál fődíját Bárándi Zoltán vadász vitte el, a nyereménye egy őzbak kilövése. A tombolasorsolás első díját, a szarvasünő kilövését is ő nyerte. Lehőcz Ferenc, második díjas az őzsuta kilövését, Ulrich Bálint, a harmadik nyertes pedig a vaddisznó süldő kilövését kapta jutalmul. A bál nagyon jól sikerült, a zenekar egész éjjel húzta a talpalávalót, az utolsó vendég hajnali fél ötig kitartott, közölte lapunkkal a Szakályi Vadásztársaság. 
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában