Várják a kérelmeket

2023.02.14. 10:40

Bér- és bérköltség támogatást igényelhetnek a vállalkozások

Újabb címen pályázhatnak támogatásra a vállalkozások a „Tolna Vármegyei Foglalkoztatási Paktum” elnevezésű kiemelt projekt keretében.

TEOL

A kép illusztráció.

Bér- és bérköltség támogatást igényelhetnek azok a vállalkozások, melyek a programban meghatározott feltételekkel regisztrált álláskeresők foglalkoztatását vállalják. A programban érintett járások: Bonyhád, Dombóvár, Paks, Tamási és Tolna. Pályázni a járási hivatalok foglalkoztatási osztályaira benyújtott kérelemmel lehet – tájékoztatott honlapján a Tolna Vármegyei Kormányhivatal. Az oldalon közölt információ szerint a támogatás maximális összege meghaladhatja az 1,7 millió forintot.

A programmal kapcsolatban a Tolna Vármegyei Kormányhivatal járási hivatalainak foglalkoztatási osztályain kehet részletes információt kérni.

Mint azt megírtuk, A „Tolna Vármegyei Foglalkoztatási Paktum” elnevezésű kiemelt projekt keretében a legalább egy hónapja regisztrált álláskeresők vállalkozásuk elindításához fél éven át kétszázezer forintot meghaladó támogatáshoz juthatnak. 

 

Az érintett járások foglalkoztatási osztályainak elérhetősége:

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában