Szekszárd

2023.04.13. 15:59

Visszatér a régi ügyfélfogadási rend a hivatalban

A vármegye székhelyének közgyűlése novemberben több, a polgármesteri hivatal működését érintő döntést hozott az energiaköltségek csökkentése érdekében.

TN

Visszaáll a korábbi ügyfélfogadási rend a szekszárdi városházán (Fotó: Makovics Kornél)

Ezek egyike volt, hogy a fűtési időszakban, 2022. december elseje és idén április 15. között megváltozott munkarend szerint működik a hivatal, ami az ügyfélfogadás rendjét is befolyásolta. Ez az időszak lejár, így a hónap 17. napjától (hétfőtől) visszaáll a korábban megszokott működés – tudhattuk meg Ács Rezső polgármester szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből.

Eszerint a Polgármesteri Hivatal igazgatóságain hétfőn és szerdán 8 óra és 16:30 óra között van ügyfélfogadás. Az Anyakönyvi Osztályon szintúgy, de a haláleset bejelentésének fogadása minden nap 8 óra és 10 óra között történhet. A Zöldfelület-karbantartási és Köztisztasági Igazgatóság a Szekszárd, Páskum utca 5. szám alatt fogadja az ügyfeleket ugyanezekben az időszakokban.

Az Adó Osztályon és az Igazgatási Osztályon hétfőn és szerdán 8 óra és 16:30 óra, pénteken 8 óra és 12 óra között, a Szociális Osztályon pedig hétfőn és szerdán 8-tól 16 óráig fogadják az ügyfeleket. A közlemény emlékeztet, a Szociális Osztály továbbra is a Bezerédj utca 2. szám alatt működik.    

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában