Palacsinta fesztivál

2023.06.27. 09:38

Gombócból is sok lett volna, de palacsintából még több készült a kiválóan sikerült aparhanti fesztiválon

Minden jóval töltve volt a szombati aparhanti falunap – vagy ahogy első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal szerveződött: palacsinta fesztivál.

V. B.

Dávid Tímea polgármester a lekváros-kakaós palacsintákkal a kezében (Beküldött fotó)

 A résztvevők és a remek programok számánál csak a megsütött palacsinta volt több. Az önkormányzat munkatársai és segítői 2500-ig számolták a tányérokba került finom édességet, amely – a korábban meghirdetett közönségszavazás alapján – lekváros-kakaós ízesítésű volt. 

– Minden eddiginél többen vettek részt a falunapi programunkon, és az is igaz, hogy még soha nem volt ennyire gazdag kínálat, amely szemlátomást elnyerte a résztvevők tetszését – összegezte Dávid Tímea. Aparhant polgármestere a köszönet hangján szólt mindazokhoz, akik hozzájárultak a program sikeréhez. – Hosszasan lehete sorolni a segítők, közreműködők, támogatók névsorát. Senkit sem szeretnék kifelejteni, ezért együttesen mondok köszönetet nekik, az összefogás egy újabb sikeres programot eredményezett – minden eddiginél nagyobbat – fogalmazta meg a település vezetője. 

A gyermekkoncerttől a szórakoztató műsorokon át a gasztronómiáig, minden adott volt szombaton Aparhanton. A község lakói mellett a környező településekről is szép számmal érkeztek a programra. Ottjártunkkor is rengeteg ember volt a szabadidőparkban. A vendégek egytől-egyik elismerően szóltak a rendezvényről, Dávid Tímea polgármester és csapatának munkájáról, szervezéséről

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában