Teol.hu podcast

2023.06.12. 16:09

Palacsintából és remek programokból nem lesz hiány Aparhanton

A közelgő Aparhanti Palacsinta Fesztiválról kérdeztük Dávid Tímeát legújabb podcast adásunkban.

Vizin Balázs

Dávid Tímea

Forrás: Vizin Balázs

Aparhant polgármestere örömmel nyugtázta, hogy hatalmas érdeklődés övezi a június 24-ei programot – amelyen egyébként debütál a település édessége is: a kakaós-lekváros kombinációra érkezett a legtöbb voks a közönségszavazáson. Az áfonyás palacsinta is szóba került, igaz, ezt az erdélyi motorostúrája során kóstolta meg a völgységi község mindig aktív és innovatív vezetője.

Mindezek mellett még számos témáról esett szó a podcast-beszélgetésben. Így többek között arról is, hogy Aparhant kiemelkedően jól szerepel a Magyar Falu Program nyújtotta pályázatokban, amelyeknek köszönhetően folyamatosan szépül és épül a település.

Dávid Tímea szerint a csapatmunka a siker kulcsa. Ebben a szemléletben szeretné folytatni a munkát a község élén, ugyanis meglátása szerint még bőven akad megoldandó feladat. Jóllehet, az eddig elért eredményekre méltán lehet büszke a település lakossága.

Korábbi beszélgetéseinket ide kattintva találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában