Palánták

2023.06.22. 07:30

Segítséggel készültek az ágyások

A Szekszárdi Gyermeklánc óvodások nagy örömére elkészültek a magaságyásaik a Perczel utcai székhelyintézmény udvarán. Az ágyások kialakításában aktívan közreműködtek a gyermekek, és a növények gondozásában is szorgosan részt vesznek.

TEOL

A gyerekek nagy örömére elkészültek a magaságyások a Perczel utcai óvodában (Beküldött fotó)

 A Gemenc Zrt. keményfa felajánlása révén udvari padjaik, asztallapjaik megújultak, illetve elkészültek a magaságyások keretei. Ezek kialakításában az intézmény segítségére volt a Heimann Családi Birtok, valamint a Fritz Borház és Panzió. Kivágott szőlőtőkéket adományoztak az óvodának, melyeket a helyszínre is szállítottak. Bíró Afrodité Mónika lovarda tulajdonos szalmát ajánlott fel. 

A komposztot az Alisca Terra bocsátotta az óvoda rendelkezésére. Termőföldet Vass Péter, a V&Periko Kft. ügyvezetője, palánta földet a TESCO biztosított számukra. A rengeteg virág és haszonnövény palántát Palánkról kapták, a Kolping Iskola Kertészetéből. A magaságyások rétegeinek kialakításában és a szalma, palánták, palántaföld szállításában a Városüzemeltetés karbantartói csapata nyújtott tevőleges segítséget. 

Az ágyások kialakításában aktívan közreműködtek a gyermekek, (Beküldött fotó)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában