Munkalehetőség

2023.07.21. 11:37

Lehetsz bolti eladó, ételfutár, akár villanyóra leolvasó is

Az interneten a „Szekszárd állás" keresőszavak begépelése után összesen és egyszerre háromszáztizenegy szekszárdi állásajánlatra lehetett rábukkanni a hét elején. Az első három helyen raktáros, betanított karbantartó, nagykereskedelmi előadó álláslehetőségek szerepeltek.

Brunner Mónika

Tolna vármegye székhelyén a feldobott találatok első helyén találtuk, hogy világítástechnikával foglalkozó üzletbe raktárost keresnek, és az aktuális piaci viszonyokhoz igazított jövedelmet és juttatási rendszert (cafeteria) ajánlanak. Az állás betöltéséhez középiskolai végzettség szükséges, targoncavezetői jogosítvány előnyt jelent. 

Versenyképes jövedelmet ajánlanak az ételfutárnak. A kép illusztráció.

A második helyen szerepelt, hogy alkatrészgyártó cégnél betanított karbantartóra van szükség, és bruttó kétezer forintos órabér jövedelemhez juthat az, akit alkalmaznak. Általános iskolai végzettség szükséges az álláshoz. 

A harmadik találat, hogy tejipari vállalatnál nagykereskedelmi előadót keresnek, és versenyképes jövedelmet ajánlanak. Az álláshoz tartozó elvárások között szerepel a középfokú végzettség. Itt kereskedelmi raktárost is keresnek, hasonló feltételekkel. 

Szekszárdon keresnek még áruházi munkatársat és frissáru pultost az egyik nagy üzletláncnál. Mindkét állás alapbére bruttó háromszázhúszezer forint havonta. Az átlagosan elérhető bruttó jövedelem ennél azonban több: négyszáznyolcezer forint egy hónapban, köszönhetően a béren felüli juttatásoknak. Az áruházi állás betöltéséhez általános iskolai, a frissáru pultos álláshoz szakiskola, szakmunkás képzői papírok kellenek. 

Eladó-pénztárosi állásra is van lehetőség márkás ruhaboltokban, drogériában.

Az egyik egy sportruházati bolt, ahol az alapbéren felül bónuszokat ajánlanak szakiskolai, szakmunkásképzői végzettséggel rendelkezőknek. Az egyik divatruha bolt által meghirdetett állás bérével kapcsolatban nem adtak tájékoztatást, az álláshoz itt is szakiskolai, szakmunkásképző bizonyítvány szükséges. A másik divatüzletben középiskolát végzetteket várnak, kiemelt fizetéssel, vásárlási kedvezménnyel. A drogériában is középiskolai végzettséget kérnek, a fizetésen felül dolgozói kedvezményt, az üzletben levásárolható pénzösszeget ajánlanak. 

Beszerzési-raktározási-logisztikai-forgalmazási tevékenységű cégnek könyvelőre van szüksége. Versenyképes fizetést biztosítanak, főiskolai végzettséget várnak el. 

Alkatrészgyártó cég hegesztőt keres. Bruttó fizetésként kétezerhétszáz és kétezerkilencszáz közötti órabért tüntettek fel, valamint juttatásokat ajánlanak. Szakiskola, szakmunkás képző végzettség szükséges az álláshoz. 

Szekszárdon ételfutár állásra is van lehetőség az egyik országos ételszállító cégnél. Szakiskola, szakmunkás képző végzettséggel bárki jelentkezhet, versenyképes jövedelmet kínálnak. A la carte szakács állásra is rábukkantunk, nettó háromszázkilencvenezer forint havi bérrel,  szakiskola, szakmunkásképző végzettséggel. 

Mérőóra leolvasónak és energiaellenőrnek is lehet jelentkezni az ismert áramszolgáltatónál. A mérőóra leolvasó számos juttatást kap az alapbéren felül, az álláshoz általános iskolai végzettség szükséges. Az energiaellenőr is juttatásokkal teli bérrendszerbe kerül, az álláshoz szakiskola, szakmunkásképző elvégzése szükséges. 

Szekszárdon keresnek még többek közt bankba pénzügyi tanácsadót, műhelyszerelőt, folyamat- és minőségügyi mérnököt, nyílászárókkal és árnyékolástechnikával foglalkozó szaküzletbe üzletveztő-helyettest, valamint ingatlanértékesítőt is. 

Mint kiderült, a többszáz találat nem csak Szekszárdra vonatkozik, hanem az ország minden vármegyéjében ajánlanak állásokat. 

Az érdekesebb állások között van például a sertés szaktanácsadó megnevezésű állás. A várt szakember a feladatai közé tartozik majd többek közt a takarmánykiegészítők értékesítése, a receptúrák készítése, a sertés telepek látogatása. Versenyképes jövedelmet és juttatásokat kínálnak. Rugalmas a munkavégzési hely, főiskolai végzettség szükséges hozzá. 

Németes tananyagfejlesztőt is keresnek, aki otthoni munkavégzés során új tartalmakkal gazdagítja a nyelvoktató szoftvert. Nettó fizetésként kétszáznyolcvanezer és háromszázezer forint összeget jelöltek meg. Az elvárások között szerepel német felsőfokú és főiskolai végzettség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában