Büntetés

2023.07.19. 13:02

Debrecen, te drága! – nyugtázta Siklósi Krisztián

Siklósi Krisztián nyári vakációján elutazott Debrecenbe és megcsodálta – ahogy nevezik – a Cívisvárost.

Szeri Árpád

Siklósi Krisztián minden fellépésen elvarázsolja a gyermekeket

Fotó: Ruip Gergő

Lenyűgözte őt a Református Kollégium oratóriuma, ahol egykor Kossuth Lajos vezetésével ülésezett a magyar országgyűlés, de ugyanígy megcsodálta a gimnázium könyvtárát is. A Csurgó zenekar Medinán élő alapítója és vezetője a látottaktól elvarázsolva, fejében fennkölt gondolatokkal ballagott vissza a központban hagyott autójához.

Ahogy közelebb ért a kocsihoz, valami gyanúsat észlelt. A szélvédőn piros tasak ékeskedett, benne az értesítéssel, 7020 forint parkolási bírságról. Mivel a mobilparkolást legjobb tudása szerint jóhiszeműen rendezte, Siklósi Krisztián értetlenül fogadta a büntetést.

Némi utánjárással kiderült, hogy jóllehet a parkolási díjat kiegyenlítette, de az ilyenkor alkalmazandó sms-ben véletlenül elírta az utolsó számjegyet. Ezért kapta a büntetést. Megkereste az illetékes irodát, reménykedve az ügy kedvező elintézésében, de közölték vele: nem áll módjukban méltányosságot gyakorolni.

– A szép élmények után így rontotta el a kellemes hangulatomat ez a kis közjáték – mondta el portálunknak. – Debrecen azonban továbbra is szép város marad számomra, szívesen jövök ide bármikor a csapatommal is. De ha az önkormányzat hív meg, akkor a fellépti díjat mutató számlámra már csak a poén kedvéért is ezt írom: iksz összeg plusz 7020 forint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában