Csapatépítés

2023.07.07. 13:33

Nagy siker volt az építők napi családi hétvége

Az Sz+C Stúdió Kft. már több, mint 20 éve megszervezi az építők napi hétvégét, melyet hagyományosan júniusban tartanak. A szekszárdi cég ilyenkor egy teljes hétvégén vendégül látja dolgozóit a családjaikkal együtt.

Teol.hu

Ügyességi és tréfás vetélkedők, sportversenyek, kvízjátékok voltak műsoron. Beküldött fotó.

Péntek délután csapatversenyekkel kezdődött a harkányi Dráva Hotel kempingben az elmúlt hétvégén megtartott Építők Napja, ügyességi és tréfás vetélkedők, sportversenyek, kvízjátékok voltak műsoron, egész estébe nyúlóan. Az Sz+C részlegeiből csapatokat szerveznek, s közülük kerül ki a győztes, amely az építők napi vándorkupát elnyeri, és birtokolhatja egy teljes éven át.

Az öt csapat egyedi nevet választottak magának, így a Suska Fruska (pénzügy), a Malter Partner (értékesítők), a Kókler Worker (vállalkozás), a Csámpa Csempe (csempe-szaniter) és a Bádog Mámor (a Metallo-Pont áruház dolgozói és hozzátartozóik) mérkőzött meg egymással. Idén a nyertes gárda a Malter Partner lett, ők vihették haza a vándorserleget. A dolgozók vasárnapig maradhattak Harkányban családostól, a cégük vendégeiként. Sokan éltek a remek lehetőséggel, idén voltak a legtöbben, a hozzátartozókkal együtt 93 felnőtt és 40 gyermek.

Mint ahogy azt korábban megírtuk, a szekszárdi Sz+C Stúdió Kft. idén tavasszal ismét elnyerte a Családbarát Munkahely címet, melyet újabb két esztendőn át viselhet büszkén.

Beküldött fotó.

Az Sz+C Stúdió Kft. családbarát programjának egyik fontos eleme az Építők Napi hétvégi rendezvény. A cél az, hogy a családtagok, hozzátartozók megismerkedhessenek közelebbről is a kollégákkal, kapcsolódhassanak a cég közösségéhez. A komoly csapatépítő szándék mellett anyagilag is szeretnének hozzájárulni a családok kikapcsolódásához. A sikeres és eredményes hétvégét – a cég hagyományaihoz híven – egyhetes tábor követi a dolgozók gyermekei részére, ahol a különböző animátorok segítségével színes és vidám programok, kreatív játékok teszik tartalmassá az egész napos foglalkozásokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában