Napközi

2023.07.09. 18:27

Sötétvölgyben is túráztak a cikói táborlakók

Rekord létszámban fogadta tanulóit a Cikói Perczel Mór Általános Iskola helyben, azaz a létesítményben tartott napközis tábora. A szabadidős elfoglaltság Cikó Község Önkormányzata, a Cikói Nemzetiségi Önkormányzat, valamint a Cikói Tehetséges Tanulókért Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. A szülői bál bevételét ugyancsak erre a célra fordította az intézmény

Szeri Árpád

A cikói kisdiákok felfedező útra is indultak a környéken. Fotó: Beküldött fotó

.A hetvenegy, alsó- és felső tagozatos kisdiáknak négy napon át szerveztek tematikus programokat a jelenlévő pedagógusok. Ízelítőként néhány átütő sikert arató, saját rendezvény: akadálypálya, lekvár kóstolás, aerobic, lovas kocsizás , madár suli, öko játékok, reggeli tánc, textil táska festés, piknik a fűben és még hosszasan lehetne sorolni. Egy alkalommal kirándulásra indult a társaság, a lányok-fiúk Sötétvölgyben ismerkedtek a vadregényes természeti környezettel, az erdő-mező növény és állatvilágával. Az egyik fénypontot kétségkívül a palacsinta készítés jelentette, az utolsó szemig bekebelezett csemege sütésében és tálalásában a szülők alkotta konyhaművész közösség jeleskedett. Az idő kegyeibe fogadta a csapatot, a nap hevesen tűzött, éppen ezért üdítő élményt jelentett az utolsó napon a bonyhádi tűzoltók közreműködésével megtartott habparti.

– Ez úton is hadd mondjak köszönetet kollégáimnak – nyilatkozott lapunknak Hernerné Szőts Hajnalka, az iskola igazgatója, aki maga is minden nap felkereste a táborlakókat. – Kiváló minőségben szervezték meg a programokat és ezzel maradandó élményt biztosítottak tanulóinknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában