Felújítás

2023.08.29. 10:44

Jól gondolja meg, ha az M6-oson indulna útnak

Burkolatfelújítási munkákat végeznek az autópálya számos szakaszán, több helyen lezárásokra számíthat, írja a bama.hu.

Teol.hu

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az M6-os autópályán Adony térségében aszfaltoznak. A főváros felé vezető oldalon az 55-ös és az 50-es km között csak a belső sáv járható. Burkolatfelújítási munkákat végeznek a Pécs felé vezető oldalon, Dunaújváros közelében is. A 72-es és a 76-os km között a belső sávot lezárták. A munkavégzés kapcsán, az M6-os autópályán, a Pécs felé haladók nem tudnak az M8-as autópályára, a Pentele-híd felé lehajtani, illetve az M8-as autópályáról sem lehet közvetlenül az M6-os autópályára, Pécs felé felhajtani. A terelőutat az M6-os autópályán, a 71-es km-nél a Dunaújváros-centrum, valamint a 83-as km-nél, a Dunaföldvár-észak csomópontokon keresztül jelölték ki. Az eligazodásban sárga terelőtáblák segítenek.

A 6-os főúton, Dunaszentgyörgynél, a 121-es és a 122-es km között új csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

A 6-os főúton, Pécs átkelési szakaszán, a Szekszárd felé vezető oldalon a 196-os km-nél lezárták a külső sávot munkavégzés miatt.

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában