Bonyhádon

2023.09.08. 13:38

Fáy-derbivel avatták fel a fiatalok az új járdát

Vizin Balázs

Filóné Ferencz Ibolya mondott köszöntőt

Fotó: Vizin Balázs

– Minden eddiginél több: összesen 85 millió forintot fordított parkolók, járdák, árkok felújítására és építésére az önkormányzat – emelte ki köszöntőjében Filóné Ferencz Ibolya a Ficánka óvoda előtt tartott program kezdetén.

Bonyhád polgármestere sok szeretettel és nagy örömmel köszöntötte a Fáy-derbihez csatlakozott családokat, velük együtt adta át a város az újonnan leaszfaltozott járdaszakaszt, amelyet a KÉSZ Közúti Építő és Szolgáltató Kft. valósított meg - a cégtől megszokott, kiváló minőségben.

– A Gyár utcai aszfaltozott járda, a Széchenyi, valamint a Szabadság téren található valamennyi városközponti térköves járda megújulása, a Bezerédj utcában és a Perczel utcában felújított parkolók, továbbá a most felavatott aszfaltos járda egyaránt a projekt részét képezte – idézte fel Filóné Ferencz Ibolya, hozzátéve, valamennyi beruházás a KÉSZ Kft. nevéhez fűződik.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában