DUPIknik kicsiknek és nagyoknak

2023.09.09. 15:45

Vegyespörkölt honatya és főispán módra

Harmadik éve, harmadszor rendezte meg családi napját és gyermekpiknikjét a Duna Menti Polgári Egyesület (DUPI), a tolnai Bárka Fesztivál keretében, a tolnai Duna-parton, szombaton délelőtt.

Steinbach Zsolt

Harmadszor rendezte meg családi napját és gyermekpiknikjét a Duna Menti Polgári Egyesület (DUPI).

Fotó: Kiss Albert

Berta Zoltán, az egyesület elnöke érdeklődésünkre elmondta: a gyermekpiknik ingyenes programkínálata a légváraktól az arcfestésen, a sárkányhajózáson (a Tolnai Sárkányhajó Club Egyesület jóvoltából), a Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáin a decsi Szülők a Gyermekekért Alapítvány által biztosított játékokig terjedt.

Természetesen a felnőttek sem maradtak kellemes elfoglaltságok nélkül: Szekszárdról és térségéből tizenöt település képviseltette magát az eseményen: jókedvű baráti beszélgetések, koccintások kíséretében különféle bográcsos és tárcsás finomságok készültek a holtág partján, az Alta Ripa Szabadidőparkban. Horváth István, a térség országgyűlési képviselője és dr. Horváth Kálmán főispán is igyekezett megcsillantani szakácstudományát, ők közösen vegyespörköltet készítettek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában