Beruházás

2023.10.17. 20:16

Látványos fejlesztéseket ünnepeltek a bajai kórházban

Közel 300 millió forintos beruházás valósult meg a Bajai Szent Rókus Kórházban. Az Emberi Erőforrás Fejlesztés Operatív Program Járóbeteg szakellátó szolgáltatások fejlesztése a Bajai Szent Rókus Kórházban elnevezésű projekt sikeresen lezárult. Európai uniós és hazai költségvetési forrásból újult meg a kórház gasztroenterológiai rendelése és bővült az intézmény képalkotó diagnosztikai szolgáltatásainak köre.

Teol.hu

Dr. Rétvári Bence államtitkár beszédében kiemelte, hogy az elmúlt időszakban összesen 6,6 milliárdnyi fejlesztés valósult meg a Bajai Szent Rókus kórházban, ezeknek a sorába illeszkedik a jelenlegi fejlesztés is. Fotó: Márton Anna

A pályázatban érintett terület ünnepélyes átadásán részt vett Dr. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, Zsigó Róbert Baja és térsége országgyűlési képviselője, Vedelek Norbert a Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzat alelnöke. Az ünnepélyes eseményen az eszközöket és a felújított területet adták át a betegellátás részére. 

Dr. Tóth Gábor PhD, a Bajai Szent Rókus Kórház főigazgatója köszöntötte a jelenlévőket. Örömmel jelentette be, hogy közel másfél éve kezdődött meg a jelentős beruházás az intézményben, amely a járóbeteg-szakellátás fejlesztését tűzte ki célul annak érdekében hogy a bajai térség lakossága még magasabb színvonalú egészségügyi ellátásban részesüljön.

A teljes cikket a Baon.hu oldalon találja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában