Jubileumi turné

2023.11.12. 20:44

Az amerikai Hemlock zenekar lép fel a bajai Armstrong Clubban

A Hemlock amerikai metálzenekar a 30. jubileumi turnéja alkalmából Baján is fellép az Armstrong Clubban, november 13-án, este 7-től. A metálzene rajongóit várják elsősorban az ország legrégebbi élőzenés klubjába, ahol a Las Vegasból érkező fenegyerekek mellett a bonyhádi Átok metálzenekar is fellép.

Teol.hu

Az amerikai Hemlock metálzenekar. Fotó: Beküldött fotó

A Hemlock együttes idén ünnepi 30 éves fennállását, ebből az apropóból a The Dirthy Thirty turnéval örvendeztetik meg rajongóikat. A koncertsorozat első két körében 100 bulit játszottak otthon és még vagy harmincat rátesznek Európában.

Acélos Balázs, a Don Gatto együttes frontembere, az est szervezője lapunknak elmondta, hogy a zenekar olyan bandákkal lépett fel eddig, mint a Slayer, a Slipknot, a Ministry, a Meshuggah, az Otep, a Disturbed, a Hatebreed, a Lamb of God, a Chimiara, a Snot, a Devil Driver, a Machine Head és a Mastodon, hogy csak az ismertebbeket említsük.

A teljes cikket a Baon.hu oldalon találja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában