Kétszobás lakás

2023.11.09. 07:30

Bérlakásra írt ki pályázatot Paks

Pályázatot hirdetett Paks ökormányzata egy a Fenyves utca 12. szám alatti kétszobás, 48 négyzetméteres, 2. emeleti költségalapon meghatározott lakbérű lakás bérleti jogviszonyára – tájékoztatta lapunkat a helyi önkormányzat.

Gazsó Rita

Illusztráció: Shutterstock

 Azok a paksi lakosok nyújthatnak be pályázatot, akik vállalják a költségalapon megállapított lakbér és a lakás közüzemi díjainak megfizetését. A bérleti szerződés határozott időtartamra, azaz legfeljebb öt évre köthető a pályázat elfogadása esetén. A lakások bérleti díja jelenleg 687,60 forint négyzetméterenként, forgalmi adó nélkül értendő. 

A pályázati nyomtatványt a pályázati hirdetmény tartalmazza, ami átvehető a Paksi Polgármesteri Hivatal Humán Osztályának Szociális Csoportjánál, valamint letölthető a paks.hu honlapról. A pályázatoknak legkésőbb december 5-ig kell beérkezniük a Paksi Polgármesteri Hivatal Humán Osztály Szociális Csoportjához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában