Idősek

2023.11.26. 15:58

Együtt báloztak az őcsényi nyugdíjasok

Báloztak szombaton este az őcsényi „Őszi Rózsa” Nyugdíjas Egyesület tagjai.

Révészné Hanol Erzsébet

Fotó: Kiss Albert

Dávid Kálmán elnök elmondta, hogy mintegy 90 vendég mulatott együtt, köztük a 90. születésnapját ünneplő Parrag Jánosné, akit családtagjai körében ő is köszöntött, és az egyesület nevében egy ajándékkosárral lepett meg. De a közelmúltban névnapjukat ünneplő Erzsébeteket és a pont aznap ünneplő Katalinokat is köszöntötte, majd egy igazán örömteli hírről számolt be, ugyanis közel kétmillió forintos pályázati támogatást ítéltek meg a szervezetnek következő évi programjaik megvalósítására.

Az elnöki köszöntő után a bogyiszlói Lépő Ignác és felesége adott műsort, nótacsokorral, operettslágerekkel szórakoztatták az őcsényi nyugdíjasokat. Vacsorára ragulevest és töltött káposztát szolgáltak fel, a talpalávalóról pedig – ahogy évek óta mindig – ezúttal is Simon Gábor gondoskodott. Rengeteg tombolatárgy talált gazdára az est folyamán, amelyre meghívták azokat is, akik valamilyen formában támogatást nyújtanak az egyesületnek, ezzel is megköszönve a segítségüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában