Energiaellátás

2023.11.09. 10:34

Nem lesz több áramszünet Decsen

A decsi áramkimaradásokkal kapcsolatos krízishelyzetről tájékoztatta Heberling Tibor, a település polgármestere közösségi oldalán a lakosságot.

Farkas Eszter

Illusztráció: MW

„A mai napon beszéltem Kincses Endre E.ON üzemigazgatóval és elmondta, hogy az áramkimaradásokat okozó szekszárdi alállomás karbantartási munkálatai október 31-én véget értek. Az üzem visszaállt a normál szolgáltatási állapotba. Remélhetőleg ezzel a település áram problémái megoldódtak. 

Amennyiben valakinek a háztartásában a műszaki berendezésekben áramkimaradás miatt kár keletkezett és ezt egy szerelő igazolása alátámasztja, úgy az E.ON felé az alábbi elérhetőségen lehet jelezni: [email protected] (bejelentéskor adják meg szerződéses azonosító számukat, partnerszámukat). Ha valaki a bejelentést saját erejéből nem tudja megtenni, úgy az legyen szíves a Decsi Közös Önkormányzati Hivatalnak a [email protected] email címen írásban, vagy személyesen a hivatalban jelezni. Kollégáink segítik a bejelentést továbbítani a szolgáltató felé” – írta Decs  polgármestere. 

Korábban több decsi olvasónk is jelezte szerkesztőségünknek, hogy az utóbbi hónapokban többszöri áramkimaradást észlelt. Jelezték, hogy az akár napi többszöri áramszünet hatására háztartási gépeik sorra tönkrementek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában