Örökbe fogadtak egy kerekeskutat

2023.11.04. 13:23

Vállalkozók, nagycsaládosok, nyugdíjasok fogtak össze

Szép példa arra, hogy egy közösség együttműködése és elhivatottsága milyen hatalmas változásokat hozhat az adott településen.

Mauthner Ilona

Forrás: Facebook/BátszékMost

Az elmúlt napokban a Bátaszéki Vállalkozók Ipartestülete nagy lendülettel dolgozott azon, hogy új életet leheljen a Bem utcai kerekeskútba, ami az önkormányzat "Fogadj örökbe egy kerekeskutat" kezdeményezése részeként került a figyelmük középpontjába, számolt be az eseményről a BátaszékMost hírportál.

Az ipartestület több tagja - Polt Ferenc, Gerencsér János, Sümegi Zoltán, Vincze Zoltán, Renkecz Lajos és Fekete Zsolt - szaktudásával és elkötelezettségével járult hozzá a múlt eme jelképének teljes megújításához. Nem csak a vállalkozók a Székelyek Baráti Köre, a Nagycsaládosok és a Nyugdíjas Egyesület tagjai is csatlakoztak ehhez a projekthez, akik szintén nagy erőkkel dolgoztak egy-egy kút rendbetételén.

A munkájuk egyértelműen mutatja, hogy egy közösség együttműködéssel, kitartással és elkötelezettséggel bármit el tud érni. Bátaszék büszke lehet ezekre az eredményekre, és reméljük, hogy ez csak az első lépése annak, hogy még több hasonló kezdeményezés szülessen a jövőben, és hogy városunk egyre szebb és élhetőbb legyen mindannyiunk számára, mondták a szervezők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában