Ajándékozás

2023.12.07. 18:44

Egyszerre érkezett a hó és a Mikulás

Szerdán, Miklós napján Gerjenbe is megérkezett a Mikulás, aki a különböző helyi oktatási intézményeket kereste fel.

Gazsó Rita

Romhányi Károly polgármester az ovisoknak a TEIT jóvoltából összeállított ajándékcsomagot, adott át. (Fotó: Facebook)

– A mai napon az óvodánkban, bölcsődénkben, valamint általános iskolánkban is megfordultam és rengeteg mosolygós gyermekarcot láthattam – írta tegnapi posztjában közösségi oldalán Romhányi Károly polgármester, aki szerint az általános jókedven túl az öröm leginkább annak szólt, hogy megérkezett a Mikulás és elhozta a gyermekek álmát is, a havat.

Az intézményi csomagok mellett, a polgármester a kisebbeknek a TEIT jóvoltából összeállított ajándékcsomagot, az iskolánkban pedig minden diák számára egy gerjeni logóval ellátott tornazsákot adott át. – Bízom benne, hogy a gyermekek büszkén használják majd a zsákokat és átjárja őket is az „Otthonod jövője Gerjen” érzés – fogalmazott Romhányi Károly, aki az örömteli hóeséssel kapcsolatban nem felejtette el figyelmeztetni a helyieket arra sem, hogy a havas utakon vigyázzanak magukra és mindenki kiemelten figyeljen a közúti közlekedésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában