Visszatekintés – február II.

2023.12.22. 18:11

Kijutott a drámákból, de nem csak erről szólt a február II.

Pakson egy ismeretlen személy holtteste adott okot a találgatásra.

Révészné Hanol Erzsébet

Éves visszatekintőnkben sorra vesszük a végéhez közeledő esztendő történéseit

Forrás: MW

A nő maradványaira egy járókelő lett figyelmes az Ürgemezőn, erdős, fás területen. A test akkor már fél éve lehetett a helyszínen. A rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomot, és ahogy akkor Végh Lajos paksi rendőrkapitány leszögezte, nem ismeretlen az elhunyt, de a személyazonosságot az elvégzendő DNS-vizsgálat fogja minden kétséget kizáróan megállapítani.

De nem csak rémdrámák történtek februárban, hiszen ez a télűzés ideje, a farsangi mulatságok és bálok időszaka. Ennek megfelelően jó pár ilyen alkalomról is beszámolhattunk olvasóinknak. A Bodri Pincészet például egy különleges álarcos bál helyszíne volt. Az összejövetel azonban nemcsak a kikapcsolódást szolgálta, hanem egy nemes ügyet is. A tombolából befolyt, közel kétmillió forintos összeget ugyanis a vármegyei kórház gyermekosztálya számára ajánlották fel. 

Szintén jótékony célja volt annak az autós találkozónak, amelyet Cikón tartottak a hónap végén. A kulturális programokkal egybekötött rendezvényen egy izomgyengeségben szenvedő kislány, Fábián Mira kezeléseire gyűjtöttek. S míg Cikón a benzingőz szerelmesei találkoztak, addig Szekszárdon a gaming világ megszállottai jöttek össze, hogy hazánk legismertebb és legmeghatározóbb gamer videósaival találkozhassanak.

Nézze meg február hónap első és harmadik részét is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában