Visszatekintés – június II.

2023.12.28. 17:15

Megemlékeztek a pedagógusokról

Pedagógusnapon vármegyeszerte az oktatókat, nevelőket köszöntötték.

Révészné Hanol Erzsébet

Diplomaszerzésének 75 éves jubileuma alkalmából gránit oklevelet vehetett át a Pécsi Tudományegyetemen Dr. Miseta Attila rektortól Kurucz Antalné nyugalmazott szakfelügyelő

Fotó: Csortos Szabolcs

A Szekszárdi Tankerületi Központ Kiváló Dolgozója kitüntetést tízen vehették át, illetve a nyugdíjba vonuló pedagógusok munkáját is elismerték az ünnepségen. Köztük Helimann Józsefnéjét, aki a Garay-gimnázium éléről vonult nyugdíjba és Boda Zoltánét, aki a bogyiszlói általános iskola igazgatója volt. Mindketten negyven évet töltöttek a pályán. Boda Zoltán szülőfaluja, Bogyisz­ló díszpolgári címét is átvehette.

A Tolna Megyei SZC kiemelkedő munkát végző dolgozóit ismerte el, Pakson pedig ez alkalomból adták át a Gyermekeinkért kitüntetést. A díjat idén Bartal Edit és Hegedüs Ferencné vehette át. Az ünnepségen arany- és vasdiplomákat is kiosztottak. Diplomaszerzésének 75 éves jubileuma alkalmából pedig gránit oklevelet vehetett át dr. Miseta Attila rektortól Kurucz Antalné nyugalmazott szakfelügyelő, népiskolai tanító, 95 éves szekszárdi pedagógus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában