Kiemelkedő eredmények

2023.12.15. 11:46

Óriási teljesítményekről adnak tanúbizonyságot a legjobb bonyhádi sporteredmények

Az év során kiemelkedő teljesítményt nyújtott sportolókat és edzőiket köszöntötte szerdán a városházán rendezett ünnepségen Filóné Ferencz Ibolya. Bonyhád polgármestere elismerően szólt a jelenlévő, szép számú sportolóhoz és felkészítőhöz.

Vizin Balázs

A kiemelkedő teljesítményt nyújtott sportolókat és edzőiket köszöntötték a városházán

Forrás: Beküldött fotó

Úgy fogalmazott: van mihez gratulálni, hiszen a helyi, vármegyei és országos sikerek mellett több Európa-bajnoki és világbajnoki cím is került bonyhádi versenyzőkhöz a 2023-as szezonban, amelyek egytől-egyig óriási teljesítményről adnak tanúbizonyságot. 

– Az önkormányzat az eredményes felkészüléshez szükséges kiváló szakmai háttér megteremtésén és lehetőség szerinti fejlesztésén dolgozik. Ehhez társul még és alkot kerek egészet a tehetség, a szorgalom, az elhivatottság, a tudatos felkészülés és a példaértékű edzői munka – vélekedett Filóné Ferencz Ibolya. Hozzátéve: a család és a szülői támogatás legalább ilyen fontos ebben a folyamatban. 

A város polgármestere azt is kiemelte, mindezek mellett idén is harmincmillió forinttal támogatta az önkormányzat a helyi sportegyesületek működését. És hogy mennyire fontos – mondhatni dobogós helyen van a mindennapok kérdéseiben – a sport, azt jól példázza az is, hogy intézményi szinten működik a sportélet szervezése a városban. A Bonyhádi Sportcentrum létrehozásával még több figyelem és lehetőség irányul a helyi sportra, amely 2024-ben is legalább akkora támogatásban részesül, mint idén. 

Zárszóként, a díjak átadása előtt mindenkinek megköszönte a kiváló helytállását Filóné Ferencz Ibolya, az év további részére jó pihenést, áldott, szép karácsonyt és sportsikerekben bővelkedő, boldog új esztendőt kívánt nekik. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában