Visszatekintő – december II.

2023.12.31. 20:30

Rangos díjakat, elismeréseket adtak át

Rangos elismerésben részesült dr. Katz Sándor, a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban 45 évig tanító, kiváló matematika-fizika szakos pedagógus, aki Magyar oktatás és köznevelés kategóriában Prima Primissima díjas lett.

Révészné Hanol Erzsébet

Dr. Katz Sándor Prima Primissima díjas lett Magyar oktatás és köznevelés kategóriában

Míg dr. Kerekes László, a Dombóvári Szent Lukács Kórház igazgatója belügyminiszteri kitüntetést, a Batthyány-Strattmann László-díjat vehette át nyugdíjba vonulása alkalmából. Bonyhádon a hagyományos év végi fogadáson adták át az év vállalkozásának járó Pétermann Jakab-díjat. Az elismerést idén a MillFood Kft. kapta. 

Ugyancsak Bonyhádon, a Bonyhádi Gondozási Központ karácsonyi ünnepségén adták át az Amrein család által alapított Anikó-díjat, amellyel az év szociális gondozóját és ápolóját ismerik el. A díjat Korondi Csabáné vehette át. 

A Tolna Megyei Diáksport Tanács húsz sportág közel háromszáz versenyzőjét díjazta, azokat a fiatal sportolókat, akik a 2022/2023-as országos diákolimpiákon dobogós helyezést értek el. Az önkormányzat sportünnepén a „Szekszárd Büszkesége 2023” díjak találtak gazdára, azon szekszárdi sportolókat és edzőket díjazták, akiket a város önkormányzatának közgyűlése a legjobbaknak talált. 

 

Kép: diáktanács néven, levélben

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában