Alkalom a találkozásra

2024.01.01. 15:46

A szilveszteri futás nem csak a mozgásról szól

Több más településhez hasonlóan, Dombóváron is folytatták a hagyományt, és sportosan, a szilveszteri futással zárták le az évet. Miként azt a Városunk Dombóvár Facebook oldalon írják, több százan gyűltek össze a Művelődési Ház előtti téren. A rendezvény többről szól, mint csak a futás, hiszen arra is alkalmat teremt, hogy barátok, ismerősök találkozhassanak még az óévben.

Révészné Hanol Erzsébet

Fotó: Makovics Kornél

A bemelegítés a DOVASE atlétáinak közreműködésével, Halmainé Horváth Katalin edző vezetésével zajlott, majd elrajtolt a 2,5 és az 5 kilométeres táv mezőnye. A rövidebb szakaszon Tárnok Marcell, a hosszabbon Szabó Milán nyert. Mindketten aktív sportolók. A résztvevők beérkezéskor narancsot, forralt bort és teát kaptak az önkormányzat jóvoltából, illetve a 2022-ben elkezdett hagyományt követve, ezúttal is sporttehetségek segítettek Pintér Szilárd polgármesternek a tombolasorsolásban.

A 2023-as szilveszteri futás különlegessége az Illyés Gyula Gimnázium tanulóiból összeállt zenekar produkciója volt. Tóth Lenke, Babodi Máté, Bánfai Balázs, Lakatos Lukács és Ács Zsombor három blokkban zenéltek a közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában