Fotók

2024.01.24. 16:30

Így néz ki most a hamarosan nyíló Lidl belülről

Egy olvasónk osztott meg képeket az épülő bevásárlóközpontról.

Bencze Péter

Mostanra már csak a berendezésen dolgoznak a szakemberek (Beküldött fotó)

Beküldött fotó

Képeket osztott meg egy Facebook felhasználó az interneten arról, hogy néz ki most a hamarosan nyíló új szekszárdi Lidl belülről. A fotók tanulsága szerint az üzletben biztosan lesz legalább hat darab önkiszolgáló kassza. Az ehhez szükséges terminálok már a boltban vannak, némelyiken viszont még ott a gyártó fóliája.

Beküldött fotó

A fotókon az is látszik, hogy belülről a szupermarket kialakítása teljesen befejeződhetett, mostanra már csak a berendezésen dolgoznak a szakemberek. A friss információk szerint a hűtött élelmiszerek hidegen tárolásához szükséges berendezések legtöbbje már a helyén van, és a polcrendszerek közül is több sor áll már.

Beküldött fotó

Mint arról többször is beszámoltunk, a Lidl Hungária februárban nyitja meg új szupermarketét az egykori Domus üzletházban. A cég kommunikációs osztálya korábban azt közölte szerkesztőségünkkel, az eladótér több, mint nyolcszáz négyzetméter lesz.

KÉPEK: Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában