TV-ajánló

2024.01.30. 11:35

Jennifer Aniston egyik első filmjét vetítik

Révészné Hanol Erzsébet

A kép illusztráció.

Jennifer Aniston a Jóbarátok befejezése után – atyavilág, ennek is már húsz éve! – belevetette magát a mozifilmek készítésébe. A nagy kedvenc hatosfogatból őt lehetett a legtöbbet látni az ikonikus sorozat zárását követően is, és máig foglalkoztatott, keresett színésznő. 

Az Azt beszélik az egyik első filmje volt a sorozat után, amelyben kiváló partnerekkel játszhatott együtt: Kevin Costner, Mark Ruffalo, Mena Suvari, Kathy Bates és Shirley MacLaine. A történet kiindulópontja pedig egy szintén nagy sikerű, legendásnak nevezhető mozi a hetvenes évekből, méghozzá a Diploma előtt. Az új évezredben készült film leköveti az idő múlását. A sztori középpontjában Sarah Huttinger, egy New York-i újságíró áll – őt formálja meg Aniston –, aki halogatja a házasságkötést, és nem szívesen utazik haza vidékre, a húga esküvőjére. Ám a vendégség másképp alakul, mint hitte. Megismerkedik egy milliomos sármőrrel, Beau Burrough-val (Kevin Costner), és bár eleinte úgy néz ki, szerelem lesz a dologból, a románc balul sül el. A férfi néhány megjegyzése alapján Sarah nyomozni kezd, és elképesztő családi titkokra derít fényt: az ő nagymamája volt a Diploma előtt című klasszikus vígjátékot ihlető történet hősnője. Legalábbis azt beszélik. Hogy bizonyosságot nyerjen, Sarah minden követ megmozgat, tovább bonyolítva a szálakat.

Azt beszélik, Mozi Klub, kedd 19.10

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában