Jégkorcsolya

2024.01.30. 09:51

Sportos kirándulást tartottak a cikói kisdiákok

Szekszárdon, a Sportcsarnok mögötti jégpályán siklottak korcsolyáikon nemrégiben a Cikói Perczel Mór Általános Iskola 7. és 8. osztályos tanulói.

Szeri Árpád

A cikói iskola felsős tanulói, készen állva a jéggel való találkozásra. Beküldött kép.

A jég hátán is megélnek a cikói kisdiákok. Ezt a megállapítást igazolják azok a felvételek, melyek nemrég Szekszárdon, a Sportcsarnok mögötti jégpályán készültek. Itt siklottak korcsolyáikon a Cikói Perczel Mór Általános Iskola  7. és  8. osztályos tanulói, akik egy sportos kirándulás keretében érkeztek a helyszínre. 

Valamennyi kisdiáknak élményt jelentett a sportos kirándulás. Beküldött kép. 

Az utaztatásban Salgó Ivett, Mőcsény polgármestere és Vincze Kálmán, Grábóc  polgármestere nyújtott segítséget a falubuszok rendelkezésre bocsátásával.  A tizenöt fiatalt a szabadidős elfoglaltságot szervező Garainé Fátrai Melinda és Szabóné Biró Gabriella tanárok kísérték a vármegye székhelyére. Velük tartott Bíró Alida pedagógus is, aki ugyancsak korcsolyát kötött a cipőjére, úgy ügyelt a kisdiákokra, akik egyébként mindannyian nagy ügyességet tanúsítottak a mégoly csúszós pályán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában