Együtt 1 Másért

2024.02.14. 16:32

Idén is nagy sikere volt a polgármester tortájának – galériával

Nagy örömmel, egy finom tortával és egy jó hírrel érkezett Filóné Ferencz Ibolya az „Együtt 1 Másért” Nappali Intézmény szerdai farsangi ünnepségére.

Vizin Balázs

Együtt 1 Másért Nappali Intézmény farsangi ünnepsége

Fotó: Vizin Balázs

A város polgármesterét – mint fogalmazott az eseményen Álom Gyöngyi intézményvezető – már családtagként köszöntik, és minden alkalommal megtiszteltetés számukra, amikor körükben üdvözölhetik, legyen szó az adventi készülődésről, vagy éppen a farsangról. 

– Jóleső érzés veletek lenni, annak pedig még inkább örülök, hogy az önkormányzat – reményeim szerint – az idei évben is biztosítja azt a 3 millió forintos támogatást, ami nagyban segíti az értelmileg sérült és fogyatékkal élő fiatalok felkarolását végző, vármegyei és országos kitekintésben is példaértékűen működő intézményt – mondta a polgármester, utalva arra, hogy a költségvetésről szóló döntés a programot után zajlik majd. 

Filóné Ferencz Ibolya ezt követően segített a farsangi torta kiosztásában. A jó hangulatú rendezvény úgy vált teljessé az idén is, hogy Szendrei Ákos biztosította a talpalávalót a délutáni mulatságon, mint minden évben, ezúttal is ingyenesen, ezzel is segítve az intézményt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában