Patkányok

2024.02.22. 14:13

Mások hordják a szemetüket a kukájukba

Egy olvasónk jelezte portálunknak, hogy Szekszárdon a Wesselényi utca 13-as szám előtt levő kukáikba rendszeresen idegenek hordják a szemetüket, ami akár napokig is ott áll, emiatt pedig a patkányok is megjelennek időnként a környéken.

Bencze Péter

Shutterstock/illusztráció

A nő azt mondta, a házuk előtt kettő darab, kommunális hulladék gyűjtésére kijelölt konténer van, amik rendszeresen tele vannak, pedig az ottani tízemeletes lépcsőház lakóinak van egy, az épületben elzárt, saját kukájuk is, amit rendszeresen ürítenek is az Alisca Terra NKft. munkatársai. 

Az eset miatt megkerestük az Alisca Terra Kft.-t. Petrovicsné Csurkovics Ildikó, a cég pénzügyi és számviteli osztályvezetője érdeklődésünkre elmondta, a hasonló észrevételekkel érdemes e-mailben megkeresni őket. Erre a [email protected] címre küldött levéllel van lehetőség. Ugyanakkor a szakember szerint a polgármesteri hivatal munkatársait, a közterület-felügyelőket is érdemes értesíteni. 

Januárban egyébként már foglalkoztunk azzal a jelenséggel, hogy Szekszárdon sokan vannak, akik a saját szemetüket mások kukáiba hordják. Ez pedig nem csak bosszúságot, de dühítő kiadást is okoz a "kukaturizmus" elszenvedőinek.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában