Hatalmas lehetőség

2024.02.14. 14:00

Miért érdemes jelentkezni a Tündérszépek versenyére?

Katona Henrietta, a vármegye szépe osztotta meg portálunkkal miért is volt hatalmas lehetőség számára a Tündérszépek verseny.

Farkas Eszter

Beküldött fotó

A lányok természetükből adódóan szeretik a szép ruhákat, a sminket és a csillogást, ezért is volt mindig is nagy álma Katona Henriettának, hogy egyszer modell lehessen.

– Tündérmesébe illően indult a történetem, ugyanis mindig is modellkedni szerettem volna, de a magasságom miatt úgy tűnt, erről le kell tennem – emlékezett vissza a szépségkirálynő. – Persze nem mondok le könnyen a dolgokról, pláne nem az álmomról, ezért úgy döntöttem, más módon közelítek a célom felé. Így indultam el a Tündérszépeken.

Mivel a high fashion modellek esetében lányoknál feltétel a minimum 173 centiméteres magasság és Henrietta 165 centiméter magas, ezért a Tündérszépek versenye adta meg számára a kezdő lökést. Az első szépségversenyen, amelyen indult, rögtön a vármegye legszebb lányának választották, ezért úgy érezte tovább kell mennie ezen az úton, amit nagyon jól is tett, mivel 2022-ben megválasztották a Miss Queen Hungary országos szépségverseny első helyezettjének.

Beküldött fotó

– Bevallom őszintén, ezek a versenyek nyitottak számomra új lehetőségeket, ugyanis ezek után rengeteg felkérést kaptam, emellett pedig azokért a munkákért, amelyekre magam jelentkeztem, sokkal nagyobb eséllyel indultam királynőként, mint a többiek. Egyrészt a karrieremet szerettem volna egyengetni a jelentkezésemmel, másrészt hatalmas önbizalmat is adtak a versenyek. Rengeteget tanultam belőlük, én mindenképp biztatom a lányokat, hogy ne hagyjanak ki egy ekkora lehetőséget.

A divatfotózások mellett koncerteken is fellép

Henrietta pedig nemcsak szépségével szeretne hódítani, ugyanis jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem kommunikáció és média szakán tanul. Elmondása szerint egyelőre keresi a helyét, még nem tudja pontosan, mivel szeretne foglalkozni, de mindenképpen szeretne a rivaldafényben maradni.

– Olyannyira fontossá vált a három év alatt számomra ez az életstílus, hogy az iskola mellett már modellként dolgozom. Hatalmas löketet adott az is, hogy együtt dolgozhattam neves szakmabeliekkel egy divatbemutatón és egy fotózáson. Ők a Tündérszépek versenyén a mentoraim voltak, Eszenyi Eszter és Kocsis Korinna. A modellkedés mellett sem korlátozom le magam. Olyannyira nem, hogy elkezdtem táncolni egy együttesben, akikkel a Puskás Arénában a ValMar koncertjén is felléptünk már.

Fotó: Kurucz Kata

Ugyan 2024 már túl zsúfolt Henrietta számára egy újabb szépségversenyhez, de jövőre mindenképpen szeretné megmérettetni magát. Rámutatott: ez fontos, hiszen az önbizalom növelése mellett mélyebb önismeretre is lehetőséget ad az embernek. Mivel komfortzónán kívüli lépés, ezért az induló hölgyek jól fel tudják mérni a saját határaikat is. 

– Komfortzónán kívül lehet a legjobban fejlődni. Számomra mind a három szépségverseny nagyon pozitív élményt jelentett. A színpadon állni szó szerint varázslat, ami szinte már függőséget okoz. Trendi dolog önmagadnak lenni, ezért erre biztatok mindenkit!

Henrietta a munka és a tanulás mellett próbál minél több időt tölteni barátaival és családjával, véleménye szerint minden csak időbeosztás kérdése.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Tolna vármegye szépségei Baranya, valamint Somogy hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában