Beomlott pince

2024.02.27. 16:30

Sokan vártak erre: újra járható lett a lezárt utca

Ismét lehet közlekedni Szekszárdon, a Bocskai utcában. Sokan vártak már erre, ugyanis a forgalmas, sokak által lakott városrészt december óta csak nagy kerülővel lehetett megközelíteni.

Bencze Péter

Sokak élete lett könnyebb azzal, hogy ismét járható a szekszárdi Bocskai utca.

Fotó: Mártonfai Dénes

A Hosszúvölgy utca után, már a Bocskai utca közlekedése is helyreállt Szekszárdon. Mindét területen még tavaly decemberben szakadt be egy-egy pince. A helyreállítás megkezdődött, ami a tervek szerint alig kerül majd pénzébe az önkormányzatnak. A költségeket ugyanis, ha minden jól megy, megtéríti az állam a vis maior keretből.

Amint az korábban megírtuk, Szollár Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője folyamatosan tartotta a Bocskai és a Hosszúvölgy utcák lakóival a kapcsolatot. Tájékoztatta őket a várható munkálatokról és az ügyintézés aktuális helyzetéről. A kivitelezés végül néhány napja meg is kezdődött. Elsőként a Hosszúvölgy utcában falazták fel a megrogyott partoldalt a szakemberek.

 

 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában