Adományozás

2024.02.09. 12:54

Szekszárdiak fogtak össze, hogy jót tehessenek

Idén rászoruló gyerekeknek adományoz monitorokat a Szekszárdi Gamer Egyesület és az NA System. Az egyesület megalakulásától kezdve nagy figyelmet fordít a hátrányos helyzetűek megsegítésére.

Farkas Eszter

– Fontosnak tartom, hogy a segítséget első sorban a mikroközösségekben kezdjük meg, amibe egyre többeket tudunk bevonni – tájékoztatta lapunkat Tóth Imre egyesületi elnök. Idén egy alapítvány munkáját segítjük az NA Systemmel közösen, velük közösen monitorokat adományozunk, amelyeket olyan gyerekek kapnak meg, akik nélkülöznek, és a tanulmányi eredményük miatt megérdemlik, hogy valaki támogassa őket. 

Rászoruló gyerekeknek adományoz monitorokat a Szekszárdi Gamer Egyesület és az NA System. Fotó: beküldött kép.

Nagyon fontosnak tartom, hogy egyre többen kapcsolódjanak be ezekbe a projektekbe, így most is várjuk a segíteni vágyókat, akár magánszemélyként, akár vállalkozóként. A facebook oldalunkon mindent megtalálnak rólunk. Nagyon hálásak vagyunk azoknak, akik eddig is segítettek étellel, eszközökkel vagy akár pénzzel, hogy jót tehessünk.

Minden évben gyűjtést rendeznek a gyermekosztály részére

Ilyen gyűjtést szervez az egyesület minden évben 2021 óta a szekszárdi Balassa János kórháznak, ahol a gyermekosztály részére visznek játékokat és ételt. Az adakozó szellemű szervezet a Családok Átmeneti Otthonába és az Idősek otthonába több alkalommal vitt már ételt, jótékonysági szemétszedést is szerveztek már ingyenes programjaik mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában