Összegezték munkájukat a polgárőrök

2024.02.15. 14:00

Széles János vármegyei elnök lemondott

Évzáró közgyűlést tartott a napokban a polgárőrség.

Mauthner Ilona

Széles János (középen) búcsút vett bátaszéki barátaitól, miután lemondott vármegyei pozíciójáról.

Forrás: BátaszékMost/Facebook

Az összejövetelen részt vett Széles János vármegyei elnök és dr. Bozsolik Róbert polgármester is. 

Farkas András, a helyi szervezet elnöke a tavalyi évben elvégzett feladatok ismertetése után az idei év szakmai és egyesületi terveit is felvázolta a tagság előtt. Ferencz Józsefné gazdasági felelős a gazdálkodás fő számait mutatta be, és előterjesztette az idei pénzügyi tervezetet is – számolt be az eseményről a BátaszékMost hírportál. 

Széles János őszinte köszönetét fejezte ki a közösség elmúlt 24 évben végzett elkötelezett polgárőri munkájáért, és búcsút vett bátaszéki barátaitól, miután lemondott vármegyei pozíciójáról. 

Dr. Bozsolik Róbert polgármester a város érdekében végzett önzetlen és ingyenes munkát méltatta, hangsúlyozva, hogy a település kiváló közbiztonsági helyzete nagymértékben a polgárőrök áldozatos munkájának köszönhető. 

Az esemény méltó lezárásaként Farkas András elnök átadta a „Tiszteletbeli Polgárőr" elismerő címet Széles Jánosnak, ezzel is köszönetet mondott az áldozatos helytállásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában