Nőnap

2024.03.16. 19:20

Csupa meglepetésből állt a kakasdi nyugdíjasok Nőnapi rendezvénye

Sebestyén Lajos, a kakasdi székely dalárda tagja osztotta meg portálunkkal gondolatait a helyi nyugdíjas egyesület nemrégiben megtartott Nőnapi rendezvényéről. Ugyanis technikai okok miatt nem március 8-án, hanem 11-én tarthatták meg a Kakasdi Nyugdíjas Egyesület a szokásos nőnapi rendezvényét.

Farkas Eszter

Nőnapot ünnepelt a Kakasdi Nyugdíjas Egyesület (Beküldött fotó)

– Az eseményt és a nyugdíjasokat megtisztelte jelenlétével a község polgármestere, Schellné Simcsik Orsolya és a vármegyei nyugdíjas szervezet vezetői - tájékoztatta lapunkat Sebestyén Lajos. Az egyesület elnöke, Péter Károlyné Erika köszöntötte a megjelenteket. Rövid tájékoztatót tartott az elmúlt év eseményeiről, az egyesület gazdálkodásáról, majd átengedte a szót Ambrusz Pálnak. „Mondják, hogy mi férfiak vagyunk a teremtés koronája, de az igazság az, hogy a koronán az ékszer, a drágakő a Nő.”

Ilyen előzmények után a „férfi brigád” előbb sorra kínálta aperitifként a finomabbnál finomabb italokat, majd megkezdte a bakonyi sertésszelet felszolgálását.

– Kevesen tudják olyan finoman elkészíteni ezt a csodálatos ételt, mint Pásztorné Rózsika és csapata. Ez ma is beigazolódott. Az ebéd elfogyasztása után a Fekete-Sebestyén Ibolya által vezetett Kakasdi Csalogányok léptek a színpadra, hogy megörvendeztessék a nyugdíjasokat. Közel félórás dalcsokrukban minden benne volt, ami jó a léleknek, a szívnek. Fellépésüket meglepetésnek szánták, tökéletesen sikerült. 

Még férfi tagjait is megköszöntötte a Kakasdi Nyugdíjas Egyesület nőnap alkalmából (Beküldött fotó)
Fotó: Picasa

A színpadi meglepetés Fekete-Sebestyén Ibolya és Jordákiné Edit közös éneklésével folytatódott. A rendezvény végén a férfiak virággal köszöntötték a hölgyeket.

– Ezzel még nem volt vége a meglepetésnek. Az egyesület elnöke közölte, hogy férfinapot is tartottak, ezt azzal nyomatékosították, hogy minden férfiembert megajándékoztak egy-egy palack borral. A férfiak megígérték, hogy alkalomadtán a nők egészségére koccintanak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában