Megbízatás

2024.04.23. 07:30

Melegné Wugrik Izabella a szekszárdi nagycsaládosok új elnöke

A Szekszárdi Nagycsaládosok Egyesületének új elnöke idén márciustól Melegné Wugrik Izabella négygyermekes édesanya. Fiatalítani, fellendíteni szeretné az egyesületet, több szponzorra találni és egyre vonzóbb programlehetőségeket biztosítani a tagjaiknak.

Brunner Mónika

Melegné Wugrik Izabella férjével és két kisebb gyermekükkel. Fotó: Beküldött kép.

Melegné Wugrik Izabella, a Szekszárdi Nagycsaládosok Egyesületének új elnöke szívesen vállalta el az elnöki tisztséget. Férjével két kamasz fiukat, két és fél éves és nyolchónapos kislányukat nevelik, a családja támogatása sokat számít a számára. 

Melegné Wugrik Izabella férjével és két kisebb gyermekükkel. Fotó: Beküldött kép.

– Szívesen vállaltam el az elnöki feladatokat. Nagyon szeretném, ha az egyesület több taggal működne, ha tudnánk fiatalítani, szeretnék új szponzorokat találni, többféle pályázaton részt venni, hogy kicsit fellendítsük az egyesületet. A nagycsaládosok a három vagy több gyermeket nevelők, ám vannak kétgyermekes családjaink is – mondta Melegné Wugrik Izabella.

Ismertette, hogy a nagycsaládosok számára sokkal több figyelmet igényel a családi élet, nagyobb felelősséggel jár három-négy-öt gyermekre összpontosítani, jóval több szervezést igényel, akár egy kirándulás, akár egy családi összejövetel. Gyakran előfordul, hogy a külön iskolákba járó gyermekek szüleinek egy időpontban van a szülői értekezletük, így gyakran kell jól gazdálkodni az idővel is. 

A Szekszárdi Nagycsaládosok Egyesülete tagjai minden hónapban összegyűlnek, és megbeszélik a közös programokat. A következő eseményüket május tizenegyedikén tartják, a gyereknapot és az anyák napját ünneplik ezen a napon Szekszárdon a Tolna Vármegyei Balassa János Kórházzal szemben található lángosozó udvarán. 

– A gyerekeknek habpartyval, az anyukáknak meglepetéssel készülünk. Az egyesületünk a családról, a közösségről, az összetartásról, a szeretetről szól. Az egyesület számára a családok a gyerekek a legfontosabbak – tette hozzá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában