Rendkívüli testületi ülés

2024.04.08. 19:00

Padkaépítésre, útjavításra biztosítanak forrást

Huszonhárom folyóméteres padkarendezés a Deák Ferenc utcában, a temető belső útjainak javítása, illetve a Garay utcai északi kapu szélesítése – többek között ehhez biztosított forrást a képviselő-testület legutóbbi rendkívüli ülésén.

Mauthner Ilona

Újabb pályázatot nyújt be az önkormányzat a Számvevőség épületének felújítására (Fotó: BátaszékMost)

Emellett döntés született arról is, hogy egy újabb pályázatot nyújt be az önkormányzat a Számvevőség épületének felújítására, amely elsősorban a nyugati oldal homlokzatának rendbetételét és annak bejáratát célozza meg, írta a BátaszékMost hírportál.

A képviselők határoztak arról is, hogy a már megtervezett második ütemű újjáépítési munkákra megindítja a vállalkozó kiválasztására vonatkozó ajánlattételi eljárást is. A két homlokzati renoválást követően a munkálatok a felső emeleti részt és a folyosó egy szakaszát érintik majd. A döntéshozók támogatták, hogy a Számvevőség emeleti helyiségeiben egy egyháztörténeti kiállítás jöjjön létre, és pénzügyi forrást is biztosítottak az ehhez szükséges berendezési tárgyak, elsősorban vitrinek beszerzéséhez. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában