Énekesek figyelem!

2024.04.11. 13:49

Tolnából is várják a tehetségeket a Dal Derby szervezői

Első alkalommal rendezik meg az országos Dal Derby énekversenyt a 8-25 éves korosztály számára.

Teol.hu

A szervező a Budapest Musical Iskola, melynek vezetője, Finta Gábor – a Pécsi Balett egykori táncművésze – szeretné, ha vármegyénkből is minél többen jelentkeznének a megmérettetésre. A Dal Derby célja a hosszú távú együttműködés és a tehetséggondozás.

Több korcsoportban és kategóriában, 8-25 év között várják az érdeklődők jelentkezését május 5-ig. Az első fordulóra videót küldhetnek be, a döntőbe jutók pedig egy nagyszabású show keretein belül mérhetik össze és mutathatják be tudásukat június 8-án a fővárosi Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban.

A Dal Derby énekverseny kiemelt támogatója a Nemzeti Tehetség Program. A produkciót tapasztalt szakmai zsűri fogja értékelni: Várkonyi Mátyás, Erkel Ferenc- díjas zeneszerző, szövegíró, karmester, Berecz Bea, az Apostol zenekar énekese, a Katona József Színház és az Örkény Színház hangképző-énektanára, Nagy Sándor, Jászai Mari-díjas színművész, énekes, a Madách Színház művésze, Pánczél Klaudia, operaénekesnő, színésznő, a Budapest Musical Iskola tehetséggondozó program mentora.

A jelentkezés menetéről és a korcsoportok, kategóriák leírásáról, a részletes versenyszabályzatról és a díjazásról a Dal Derby weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában